Over Casa Pauli

Waar koken karakter krijgt

Een passie voor het maken van goed en lekker eten en een gedreven ondernemer. Mijn naam is Jurre Pauli, oprichter van Casa Pauli. Sinds jonge leeftijd ben ik gefascineerd door alles wat met koken te maken heeft. Ik geniet ervan om in de keuken te staan, het liefst samen met anderen. Voor mij draait koken om meer dan alleen eten maken. Het gaat om gezelligheid, om samenzijn en om de verhalen die je met elkaar deelt. Het was al vroeg mijn droom om een eigen kookmerk te bouwen. Omdat ik zo sterk geloof in het verhaal achter koken; de momenten, het delen van herinneringen en de verbinding, ben ik nog een stap verder gegaan. Met Casa Pauli heb ik een concept ontwikkeld waarmee je de mooiste momenten uit je leven kunt vastleggen op het materiaal waar je elke dag mee kookt.

Waarom Casa Pauli

Pauli is een familienaam die teruggaat tot Sicilië, daar is al generaties geleden onze liefde voor goed eten en ècht koken ontstaan. Mijn voorouders verhuisden naar Limburg en mijn overgrootouders begonnen een slagerij in Roermond. Het bedrijf en de liefde voor kwalitatief goede producten groeiden met de jaren mee binnen de familie. De aandacht voor alles op culinair vlak is mij met de paplepel ingegoten. Toen ik besloot om een eigen bedrijf te starten, wist ik één ding zeker: niets is mooier dan het bouwen van een merk dat onze achternaam draagt. Van een familie waarin liefdevolle bereiding van gerechten, ambacht en samen aan tafel zitten altijd centraal hebben gestaan. Koken wordt tegenwoordig steeds populairder, juist daarom is het extra belangrijk dat je er plezier in hebt. Niet haastig iets op het vuur zetten omdat het moet, maar bewust bezig zijn met wat je maakt en met wie je het deelt. Goede bereiding begint bij voorbereiding, met het beste materiaal. Dat is mijn missie en precies waar Casa Pauli zich in onderscheidt: we leveren hoogwaardige functionele producten met een persoonlijk verhaal dat elke keuken bijzonder maakt.